pátek 16. července 2010

Hlasování o nejoblíbenější moučník

Kolegyně bloggerka Anna (mohu-li ji tak nazvat) pořádá na svém blogu na iDnes.cz hlasování o nejoblíbenější moučník v Česku. Inspirovala ji podobná anketa, která probíhala na jednom americkém blogu. V první fázi sbírala tipy, jaké moučníky do ankety zařadit, pak je všechny(!) upekla, nafotila (fotí, tak, že člověk normálně slintá) a teď může národ hlasovat. Protože se mi její nápad líbí, tak odkaz na článek a anketu (s jejím dovolením) zveřejňuju tady u sebe - třeba se Vám její Letní speciál bude líbit také a třeba se i zapojíte do hlasování.
A abych všechny trošku namlsala, tak přikládám pár fotek rovnou sem (autorem a vlastníkem práv na níže zveřejněné fotografie je Anna Lešková).







2 komentáře:

  1. Protože mám v záložkách Anin blog pod vaším a jela jsem odspoda, už jsem odhlasovala...a těším se na další kola...:-) Moc jsem zvědavá kdo postoupí do finále...:-) Lucie ufa

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den. Po zhlédnutí seriálu HBO o Černobylu jsem hledal službu, která poskytuje cestovní služby na základě tohoto seriálu. A tato služba byla https://chernobylstory.com/cz/ . Zde jsem si objednal speciální zájezd "Na motivy seriálu HBO", který zahrnuje rozsáhlý program s návštěvou všech pamětihodností regionu. Zvláště se mi líbila návštěva 4. reaktoru jaderné elektrárny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Na slušné a podepsané dotazy ráda odpovím.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...