úterý 27. května 2014

Apetit piknik 2014

Milé čtenářky a milí čtenáři, dovolím si říct i milí fanoušci mého blogu, 

přála bych si, abych tady teď - už počtvrté - mohla napsat, že vás všechny zvu na další Apetit piknik, že chystám nové příchutě macarons a cheesecakes a hlavně - že se strašně moc těším na setkání s vámi všemi. 
Rozhodování, zda se zúčastnit, nebylo letos kvůli změně pravidel vůbec jednoduché, ale - po pečlivém zvážení pro a proti - jsem se přihlásila. Bohužel, vzhledem k tomu, jakým způsobem se mnou (a s dalšími účastníky) letos organizátor komunikuje, resp. nekomunikuje, byla jsem nucena svou účast nakonec zrušit. 
Moc se omlouvám, je mi to opravdu upřímně líto. Nezbývá mi nic jiného, než věřit, že na mě nezanevřete a uvidíme se někdy jindy, někde jinde - samozřejmě u jídla. 

Děkuji za pochopení. 
Lucie

2011

2012

2013

15 komentářů:

  1. To me moc mrzi!!! Tak nove prichute alespon na blogu:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je mi líto. Chtěl jsem vás poznat osobně. Když by jste z té akce ale neměla radost, tak je to zbytečné. Přeji vám tedy, aby jste prožila místo Apetit pikniku nádherný červnový víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc, vsak neni vsem dnum konec. Vikend nakonec stravim na moravske svatbe a dost si od toho slibuju (hlavne kolacky)

      Vymazat
  3. Také mě velice mrzí Vaše neúčast a doufám, že se opravdu potkáme na jiné akci, protože se těším až si dám další dávku Vašich macarons. Přeji hodně úspěchů při psaní blogu a v životě vůbec. Milada

    OdpovědětVymazat
  4. To je mi moc líto, moc jsem se těšila. Tak snad příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, urcite se nezahrabavam a nekdy a nekde se objevim :-)

      Vymazat
  5. Ach jo....mě se nepodařilo dostat ani na jeden piknik. Vždy mi do toho něco vlezlo. Letos mám už větší děti, tak jsem se chystala, že konečně opravdu vyrazím. A nejvíce jsem se těšila na vás, protože blog sleduji a mám ráda. No a najednou čtu na FB, že tam nebudete. Tak spěchám sem a ona je to pravda....ach jo. I když po přečtení diskuze na FB to chápu. Tak snad jindy.....:-) Držím palce a těším se na další skvělé mňamky.

    OdpovědětVymazat
  6. Neee:(
    Ale chápu:)
    F.o.o.d piknik je taky pasé?:)

    Bělča:)

    OdpovědětVymazat
  7. tak to mě moc mrzí, loni mi dortíky i macarons moc chutnaly a letos se chystáme z Ostravy taky na výlet na piknik. Tak třeba někdy nebo někde jinde :). Krásný víkend a hodně radosti při pečení. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky Marketo, doufam, ze jste si piknik uzila, koukala jsem na fotky, ze sladkeho bylo az dost :)

      Vymazat
  8. The Apetit Piknik is wonderful. The diverse selection of delicious dishes and gourmet treats showcase the talent and creativity of the chefs and vendors. Best Trevel Apps The vibrant atmosphere and scrumptious offering picnic.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Na slušné a podepsané dotazy ráda odpovím.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...