středa 27. listopadu 2013

"Říkejte mi mediální hvězdo" počtvrté


Díky Tomášovi Babincovi, nejpracovitějšímu foodblogerovi, kterého znám (kromě "normální" práce navíc vyrábí výborné paštiky, fotí jídlo, píše pro časopis a stará se o rodinu), se můžu pyšnit dalším mediálním zářezem, tentokrát dokonce dvoustranou v časopise F.O.O.D.
Mimo řečí o mně tam najdete také recept na Ottolenghiho levandulovo-medové bábovičky. Jsem moc ráda, že ani do vánočního čísla jsem nemusela přispět receptem na cukroví, které nejím a nepeču.
 


10 komentářů:

  1. Ty jedeš! Držím pěsti, aby takových článků bylo co nejvíce:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju a držím palce :)) Podle mě je to jen začátek, chtěla bych vidět tvůj pořad v televizi nebo něco takového :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám kúpený :-) pristane ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda chodím na Tvoje stránky, takže moje srdce zaplesalo, když jsi se na mne usmívala ze stránek časopisu, který jsem začala odebírat. Mooooc Ti to tam sluší....o tom, že jsi šikulka, už se zmiňovat nebudu, to je jasná věc....:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem ten článek četla, moc ti to sluší. Držím palce. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda čtu Vaše webové stránky a zkouším Tvé recepty. Tento podcast byl velmi zajímavý. V dnešní době je potřeba, aby bylo zviditelnění, v mém případě bylo to tak . Proto jsem si podcast dala udělat zde , přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Na slušné a podepsané dotazy ráda odpovím.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...