![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOlgJQTf7Kkrk8UYMSLkTjao3Q-ymErIMn0O3tijyQYxHH12YDiOd8OW6D19X-wLwW4CAP47UzrVo2YolFqq3709qAupG5SrrVk11stKY0oSBHUvK-yIJ0w4hLw5QJsAK3Kx9dw5UcLtte/s320/pizzaingrediencemosaic.jpg)
Při výrobě 3 letních koláčů mi ještě kousek těsta zbyl, takže jsem měla večer na téma listové těsto. Sice jsem v pizzerii za ty roky okoukala recept na "pravé" těsto na pizzu, ale kynuté dělám prostě nerada, takže podvádím a použila jsem tohle. Možná to tedy není opravdová pizza, ale každopádně je to dobré.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia8Pwcle6PqAyD2pMP2-1pwbOXR-EyYNY-L5UrO5Sa-jxq0SsthJBpaGucFAVC5gcUBbvbJy-CMQRblUooWU-fEBiQm6d-h6rUsdT6gzc8lYwFvRk-hefw1g-sLcsnOK4KiFSajB3EM94v/s320/pizzabeforemosaic.jpg)
Asi 1/3 balíčku chlazeného listového těsta jsem válečkem rozválela na placku (ano, opravdu stále neumím roztočit pizzu ručně), vložila do vymazané formy, pomatlala rozmačkanými nakládanými loupanými rajčaty smíchanými se sušeným oreganem a čerstvým rozmarýnem, trošku jsem to osolila. Na rajčatový podklad jsem pak naskládala česnek nakrájený na plátky, mozzarellu, rajčata, zelené olivy, bazalku a zakápla jsem to olivovým olejem. Pekla jsem to v troubě na 220°C zhruba 12 minut.
Senzační rajčatová pizza a jenom pro mě!
Looks amazing!!!
OdpovědětVymazatthank you :-)
OdpovědětVymazat