čtvrtek 13. října 2011

One Lovely Blog Award

Dneska mám prostě šťastnej den. Skládá se z malých, velmi příjemných radostí. Ráno svítilo sluníčko (a já naivka se kvůli němu málo oblíkla, ale vůbec mi to nevadí). Večer se chystám na kávu (kterou jsem vyhrála a jdu na ní s bezva lidma). Práce mě dneska po dlouhé době zase bavila (možná jsem cvok). A k tomu všemu si mě vybrala jedna z mých oblíbených foodblogerek pro ocenění One Lovely Blog Award.
Nemůžu nikde najít žádná oficiální pravidla, ale pokud dobře chápu, tak když vás někdo vybere, tak máte právo zvolit blog někoho dalšího a dát tak světu vědět, že si ocenění vážíte a k tomu ještě zviditelnit své oblíbené blogy, které se tak dostanou k dalším čtenářům.
Popravdě - nesnáším řetězové maily (a tohle je docela připomíná). Ale jak bych mohla nepoděkovat Anetce z Aneta Goes Yummi, když můj blog (jako jeden ze tří) vybrala z těch všech, které čte?!
Takže, Anetko, děkuju Ti mockrát. Jsem opravdu ráda, žes zvolila zrovna můj blog a doufám, že jednou se mi povede napéct tolik krásných a dobrých slavnostních dortů, jako máš ty na svém blogu. Děkuju za inspiraci a za vtipné články.

Protože nevím, kolik blogů mám zvolit a jeden vybrat neumím, ocením tři.

Food4Fun - tenhle blog je naprostá pecka. Odlišný od ostatních, články se nezaměřují na jeden recept, ale na surovinu a z té pak Adusha předvede celou škálu zajímavých variací. To se mi líbí.

Catalina peče - je jí teprve 18, peče jako ďas a blog vede kromě češtiny i v angličtině. K receptům se staví téměř vědecky, probádá historii a předhodí nám, čtenářům, dokonalý návod se spoustou fotek. "Donutila" mě se přihlásit do The Daring Bakers.

Inspiromat banalit - blog, který zdaleka není jen o jídle, s obdivuhodnými fotkami, jejichž kvality se marně snažím dosáhnout. Možná vůbec první blog, co jsem začala číst. Snad se na mě Anna nebude zlobit, že jsem ji zatáhla do takovéhle akce.

10 komentářů:

  1. skvělý! díky za všechna doporučení na food blogy. dostala jsem teď úplně děsnej hlad, jak na to všechno koukám...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a večer Ti zima byla :-) Proč jsi něco neřekla? Gratulace alespoň takhle opožděně.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucka, mas u mna na blogu maly darcek.

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, moc děkuju za cenu a hlavně za tolik krásných slov!
    Samozřejmě nemůžu nepopřát k obdržení ocenění, protože ti právem patří! Nikdo nepeče tak perfektní makronky a cheesecakes jako ty! Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  5. to pipilotti: neni zac - takove blogy si rozhodne zaslouzi doporuceni :-)
    to Pavli: bylo no :-) Dekuji za gratulaci - ja se o tom bavila ten vecer s Klarou a Honzou a myslela jsem, ze to slysi vsichni...
    to Adriana: dekuju moc :-)
    to Catalina: neni vubec zac - spis ja dekuji za tvuj blog :-) Btw. kdybys videla moje posledni makronky, tak by ses mi musela vysmat :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Veliká gratulace! nejdřív vydařený Apetit piknik a teď tohle, zdá se, že se vezeš na šťastné vlně, moc ti to přeju, protože za svůj skvělý blog si ocenění moc a moc zasluhuješ!

    OdpovědětVymazat
  7. to Madla: dekuju moc za mila slova (dnes obzvlast, vzhledem k velmi neprijemnym slovum jedne byvale ctenarky meho blogu)

    OdpovědětVymazat
  8. Mila Lucka,
    velmi krasne ti dakujem za ocenenie a za komentarik k mojmu blogu, od teba si to ocenenie velmi vážim, pretože tvoja stránka patrí k mojim najobľúbenejším. Písala som ti sem do komentov, hneď ako som zbadala to ocenenie, ale ako pozeram tak pozeram, môj komentar minule neprešiel. Je pravda, že mi vtedy trochu blbol comp, tak vidim, že blbol poriadne. Ešte raz veľká vďaka, dúfam, že budeš ku mne nakukávať aj naďalej ;)

    OdpovědětVymazat
  9. to Adusha: neni vubec zac dekovat, tvuj blog me napadl hned jako prvni a nakukovat budu rada :-) Diky moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. Na slušné a podepsané dotazy ráda odpovím.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...