tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post8556594259943904992..comments2024-03-18T11:05:57.288+01:00Comments on CHEZ LUCIE: Panna CottaChez Luciehttp://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-74809143087122151832023-07-29T11:39:05.163+02:002023-07-29T11:39:05.163+02:00Panna Cotta is an exquisite dessert that delights ...Panna Cotta is an exquisite dessert that delights the taste buds. The smooth and creamy texture, paired with the subtle sweetness, makes it a heavenly indulgence. <a href="https://www.backsilo.com/2023/07/best-travel-apps-for-ios-and-android.html" rel="nofollow">Good Travel Apps</a> Your ability to craft this Italian delicacy showcases your culinary.Shonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-19121400852089559092013-08-13T16:40:03.156+02:002013-08-13T16:40:03.156+02:00Pavlina: je mi lito, ale s agarem jsem nikdy nepra...Pavlina: je mi lito, ale s agarem jsem nikdy nepracovala. Predpokladam, ze na sacku bude navod nebo pouzijte google. At se podari :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-2558677048980199782013-08-02T22:55:11.455+02:002013-08-02T22:55:11.455+02:00mohu se zeptat na přípravu s agarem? Musím jej se ...mohu se zeptat na přípravu s agarem? Musím jej se smetanou vařit nebo jej jen nechám v horké smetaně rozpustit? Jaký poměr agaru použít ke smetaně? Nemám s ním zatím žádnou zkušenost a nerada bych panna cottu hned pokazila :-)<br />Moc děkuji za případnou odpověď, PavlínaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-42312745832757732872013-06-24T14:22:40.525+02:002013-06-24T14:22:40.525+02:00Jsem vegoš a též jsem jí dělala s agarem. Lepší pr...Jsem vegoš a též jsem jí dělala s agarem. Lepší práce než s želatinou, rychleji tuhne a vyklopit šla krásně (dávala jsem ji do skleniček). Na bílou hmotu ještě dvě vrstvy- z hořké a bílé čokolády :) Navrch ještě jahodovou omáčku :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-30319490453889068972012-08-29T16:23:35.615+02:002012-08-29T16:23:35.615+02:00Veronika: na tom prave je co zkazit hodne - treba ...Veronika: na tom prave je co zkazit hodne - treba kdyz se to prezene s zelatinou :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-38249887006865181382012-08-23T19:28:48.642+02:002012-08-23T19:28:48.642+02:00Skvěle jednoduché, není na tom co zkazit! Zrovna j...Skvěle jednoduché, není na tom co zkazit! Zrovna jsem vyklopila první bábovičku a to i bez vymazání a po dvou hodinách. Prostě jsem se nemohla dočkat:) Akorát jsem doma neměla jinou želatinu než červenou, tak je to takové legrační...:) VeronikaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07977638617840029227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-23472537117061246902011-08-01T11:26:04.002+02:002011-08-01T11:26:04.002+02:00to Jana: ti chlapi ;-)to Jana: ti chlapi ;-)Lucienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-535616050293256312011-07-29T10:45:17.639+02:002011-07-29T10:45:17.639+02:00Včera jsem zkoušela panna cottu, s představou, že ...Včera jsem zkoušela panna cottu, s představou, že ji celou sním sama, protože přítel sladké obvykle nejí, dopadlo to tak, že na mě zbyly dvě lžičky :-)<br />Dneska se chystám na kulajdu...Janahttps://www.blogger.com/profile/10204184820069532943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-83116703730333198072010-07-27T13:50:10.299+02:002010-07-27T13:50:10.299+02:00to Vilemina: dekujuto Vilemina: dekujuChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-51931070788476618712010-07-27T12:16:12.565+02:002010-07-27T12:16:12.565+02:00Pannacottová série...krásné.
Ad agar - s tím se ...Pannacottová série...krásné. <br /><br />Ad agar - s tím se pracuje dobře, ale měla jsem ho napsoled už dost dávno:)vileminahttp://www.vilemina.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-9250159830258892802010-07-25T16:51:51.802+02:002010-07-25T16:51:51.802+02:00to Madla: bezva, nejsem nejlinejsi :-D Jak se ochl...to Madla: bezva, nejsem nejlinejsi :-D Jak se ochladilo, tak jsem se dokonce hecla a v lednici se mi prave chladi cokoladovy dort pro kamaradku k narozeninam...<br />to Daria: diky<br />to Lucie ufa: ja teda s agarem nikdy nedelala, ale nedavno o nem byla zminka v jednou clanku, tak snad to s tim pujdeChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-55774342973758288712010-07-25T16:18:36.185+02:002010-07-25T16:18:36.185+02:00Ajóó, já na něj skoro zapomněla...:-) protože je u...Ajóó, já na něj skoro zapomněla...:-) protože je u nás téměř k nesehnání... S tím to půjde skvěle!! Pravda!:-) Budu muset zajet do většího města a nakoupit si tam pár balíčků... No, takže až ho seženu, rozjedu panna cottu ve velkém...:-) Lucie ufaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-70462945014308858882010-07-24T21:41:28.954+02:002010-07-24T21:41:28.954+02:00mnaaam skvele recepty a skvely blog!!!mnaaam skvele recepty a skvely blog!!!Dariahttps://www.blogger.com/profile/06044851531581321933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-12134541371134502452010-07-24T21:13:44.201+02:002010-07-24T21:13:44.201+02:00Tak panna cotu už jsem aky během tohoto parného lé...Tak panna cotu už jsem aky během tohoto parného léta několikrtá spáchala a musím říct, že je fakt skvělá. Asi si brzo nakoupím nějaké akcie mlékárny Kunín :-)<br />Ale momentálně těžce ujíždímna tomto dezertu: http://madlinakuchyne.blog.cz/1007/cerna-venuse<br />Je skoro bez práce (já jsem totiž už tak líná, že se mi nechce ani zahřívat smetanu a rozpouštět želatinu :-)) a je ážně skvělý.Madlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-3890553281792735882010-07-24T20:56:54.783+02:002010-07-24T20:56:54.783+02:00Hmm. tak ja měla tu samou...
Těžko popsat...byla d...Hmm. tak ja měla tu samou...<br />Těžko popsat...byla děsně hutná(chápu, že svařená smetana asi nikdy nebude tak úplně light, ale...) a s takovou pachutí...když jsem ji měla v restauraci byla jemná a bez toho příšerného ocasu :)<br />Vinila jsem smetanu, ale zřejmě neprávem. No každopádně, pustím se do ní znova a snad se to nějak poddá...Miahttps://www.blogger.com/profile/08670066247481305210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-26768861963311126162010-07-24T20:42:37.470+02:002010-07-24T20:42:37.470+02:00to Mia: pouzivam smetanu ke slehani od Mlekarny Ku...to Mia: pouzivam smetanu ke slehani od Mlekarny Kunin s 31% tuku... Ale myslim, ze pokud jsi mela dobrou konzistenci, tak by smetana mela byt OK... Jak desna byla ta chut?Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-8828224673200835862010-07-24T19:47:33.183+02:002010-07-24T19:47:33.183+02:00Tak já tenhle týden taky dělala panna cottu...a ka...Tak já tenhle týden taky dělala panna cottu...a katastrofa(nechápu ale proč)...konzistence dobrá, ale chuť děsná :(. Můžu se zeptat jakou smetanu jsi konkrétně použila?Miahttps://www.blogger.com/profile/08670066247481305210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-26344708852546902722010-07-24T18:32:48.871+02:002010-07-24T18:32:48.871+02:00to Lucie ufa: a co agar?to Lucie ufa: a co agar?Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-82460325124520243842010-07-24T18:12:37.256+02:002010-07-24T18:12:37.256+02:00Nádhera...škoda jen, že želatina se vyrábí z kopej...Nádhera...škoda jen, že želatina se vyrábí z kopejtek atd... Takže my, vegoši, máme smůlu...:-) ale nic nás nezlomí... jsou i jiný věci, který lehce panna cottu svou chutí doženou...:-) ale možná, že jednou zkusím panna cottu udělat jen ze želé, nebude tak tuhá, to je jasný, ale třeba to bude v pohodě...:-) Lucie ufaAnonymousnoreply@blogger.com