tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post433043758894790729..comments2024-03-21T15:50:14.860+01:00Comments on CHEZ LUCIE: Začínám s cukrařinouChez Luciehttp://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-87902086015331252712013-02-19T21:04:24.290+01:002013-02-19T21:04:24.290+01:00Super! Děkuji mockrát :)Super! Děkuji mockrát :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07914088266218771428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-16059710996967392152013-02-19T19:18:38.156+01:002013-02-19T19:18:38.156+01:00Ano, dostali jsme osvedceni o absolvovani kurzu. Ano, dostali jsme osvedceni o absolvovani kurzu. Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-33889911789512883092013-02-19T09:57:52.544+01:002013-02-19T09:57:52.544+01:00Prosím tě chci se zeptat jestli jsi pak dostala ně...Prosím tě chci se zeptat jestli jsi pak dostala nějaký "cár papíru", že jsi byla na tomto kurzu :)<br />Hledala jsem to na internetu, ale nenašla :(<br />Děkuji! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07914088266218771428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-32919657543908960862011-07-20T16:33:29.036+02:002011-07-20T16:33:29.036+02:00to anonymni: nejsem poradna pro lidi, co se neumi ...to anonymni: nejsem poradna pro lidi, co se neumi podepsat. Cenu kurzu Prakulu si muzes najit na internetuLucienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-59875425478406725772011-07-20T13:12:24.586+02:002011-07-20T13:12:24.586+02:00chtěla bych se zeptat, kolik takový kurz stojí?:-)...chtěla bych se zeptat, kolik takový kurz stojí?:-) díky moc za odpověd:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-57901381034880923832010-06-18T10:45:30.169+02:002010-06-18T10:45:30.169+02:00to Lucie
Díky, určitě to tak zkusím :-)to Lucie<br />Díky, určitě to tak zkusím :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-17782029317741437822010-06-15T17:29:38.780+02:002010-06-15T17:29:38.780+02:00to Barbora: nevim, jestli si muzu troufnout radit ...to Barbora: nevim, jestli si muzu troufnout radit kolem kvasku, protoze kynute moc nepecu, ale zkusim - zatim se mi vzdy povedlo... Na sladke ho delam tak, ze vezmu drozdi, lzici cukru krupice a vidlickou to mackam a micham, az je z toho tekuta kasicka. Pridam trosku asi 2 lzice vlazneho (ne horkeho) mleka, promicham a posypu troskou 2 lzicemi mouky. Vsechny ingredience by mely mit pokojovou teplotu (mimo mleka, to musi byt vlazne). Pak misu s kvaskem (musi byt dost velka, aby mel kvasek kam kynout) obalim do uterky a dam do tepla - na topeni treba, kdyz netopim a neni dost teplo, tak misu obalim jeste do deky a pak si s tim na pul hodiny sednu k televizi :-) Po pul hodine kvasek nabyde na objemu - docela hodne, takze poznate, ze se to povedlo. Je to takova oskliva hnedobezova hmota s bublinkami, kdyz do ni "michnete" vareckou, tak jakoby klesne... Tuto hmotu vmicham do ostatnich ingredienci, vypracuju testo a dam zase kynout do tepla (podle toho, na jak dlouho se pise v receptu). Podle moji sestry to jde udelat i tak, ze misu s kvaskem (ne tedy plastovou) da do trouby, ktera je pustena na minimum a kvasek je za 10 minut hotovy. Co se tyka slaneho peceni, tak jsem delala jednou ciabattu a na drozdi jsem nasypala jen malou lzicku cukru, vlaznou vodu a mouku a kvasek byl OK a vysledna ciabatta sladka nebyla. <br />Proste bych rekla, ze zakladem kvasku je cerstve drozdi, cukr, vlazna tekutina a mouka. Ingredience na kvasek vzdy odebiram z odvazenych ingredienci na cele testo. <br />Snad jsem to napsala jasne :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-29053663921163019172010-06-14T19:55:21.191+02:002010-06-14T19:55:21.191+02:00Vidím, že moje reakce k minulému roku jsou trochu ...Vidím, že moje reakce k minulému roku jsou trochu mimo, ale u rakviček to vyšlo, tak to zkusím i tady.<br />Lucie, prosím vás, jak SPRÁVNĚ vypadá kvásek, Zkoušela jsem péct housky, ale nevykynulo mi těsto. Vinu dávám právě kvásku - bylo to jediné, co jsem na tom mohla zkazit. Jak to tedy vlastně vypadá? Nebo je jiný kvásek na sladké a na slané?<br /><br /> BarboraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-73322586660891962112010-01-26T18:16:38.290+01:002010-01-26T18:16:38.290+01:00Já se na tu vysokou musím dostat. Prostě musím.Já se na tu vysokou musím dostat. Prostě musím.Pájahttps://www.blogger.com/profile/10335158685374162158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-88697581883419143732009-10-19T19:59:58.814+02:002009-10-19T19:59:58.814+02:00dik :-)
vidim to podobne, tak velkou kuchyn, abych...dik :-)<br />vidim to podobne, tak velkou kuchyn, abych mela na kazdou vec jinej stroj, mit nikdy nebudu... ale snit muzu :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-27237679752037956872009-10-19T19:11:43.132+02:002009-10-19T19:11:43.132+02:00Super reportáž :-)
Ten robot se mi taky líbil, al...Super reportáž :-)<br /><br />Ten robot se mi taky líbil, ale nakonec zvítězil takový ten multifunkční...David Podholahttps://www.blogger.com/profile/01670283846101142597noreply@blogger.com