tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post3340420594853925548..comments2024-03-21T15:50:14.860+01:00Comments on CHEZ LUCIE: Crack Pie - 2. výzva odvážných pekařek-scukařekChez Luciehttp://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-76759595826163661582014-12-05T13:37:19.990+01:002014-12-05T13:37:19.990+01:00ja nevim, nezskousela jsem. Ale o tom michani tam ...ja nevim, nezskousela jsem. Ale o tom michani tam je dlouha pasaz, tak pocitam, ze to je dulezite. Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-28527933417497967062014-11-23T11:19:05.466+01:002014-11-23T11:19:05.466+01:00a nestačily by na promíchání hnětací metly (takové...a nestačily by na promíchání hnětací metly (takové šroubovice)?alicenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-74508484359353870372012-09-18T22:11:07.293+02:002012-09-18T22:11:07.293+02:00MalinkaL: rado se stalo :-)MalinkaL: rado se stalo :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-45158031843039974072012-09-17T20:21:05.563+02:002012-09-17T20:21:05.563+02:00Děkuji moc za odpověd! :) Děkuji moc za odpověd! :) MalinkaLnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-11356987859206356382012-09-13T17:36:03.970+02:002012-09-13T17:36:03.970+02:00MalinkaL: tyjo, mas muj obdiv, zes do toho sla :-)...MalinkaL: tyjo, mas muj obdiv, zes do toho sla :-) Konzistenci nevim, k cemu prirovnat - vzdalene mozna zcukernately med, ale je to hladke. S tim rucnim slehacem je problem, ze sleha moc rychle, takze hmota se nasleha, misto aby se jen promichala... Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-70148043452702358852012-09-12T23:06:51.455+02:002012-09-12T23:06:51.455+02:00Jo a myslím samozřejmě šlehač elektrický ;DJo a myslím samozřejmě šlehač elektrický ;DMalinkaLnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-10078825811869851702012-09-12T21:08:21.315+02:002012-09-12T21:08:21.315+02:00Konečně jsem tento "koláč" vyzkoušela!! ...Konečně jsem tento "koláč" vyzkoušela!! Je to opravdu neskutečně výborná slaďurní bombička!(jo, ten co jsme načali ráno jsme radši zbytek rychle rozdali a další je v mrazáku) :D Akorát když se tedy crack pie udělá tak jak má, dá se k něčemu přirovnat jeho konzistence? Bohužel vlastním jen obyčejný ruční šlehač, a moc žvýkavé se mito nezdálo...MalinkaLnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-52724156028114325752012-02-22T20:44:43.690+01:002012-02-22T20:44:43.690+01:00dekuju :-)dekuju :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-15307626970117532782012-02-22T16:45:49.552+01:002012-02-22T16:45:49.552+01:00Ta posledni fotka je strasne lakava, dala bych si ...Ta posledni fotka je strasne lakava, dala bych si hned :)Meghttps://www.blogger.com/profile/10195282740090121429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-35290128444670545432012-02-16T22:28:11.028+01:002012-02-16T22:28:11.028+01:00Já dorty předávám na "dortové podložce",...Já dorty předávám na "dortové podložce", kterou kupuji u Fialy (http://www.fialapraha.cz/eshop/cukrarske_pomucky/18_papirovy_program/podlozky_dortove_stribrne) ;)Hanahttps://www.blogger.com/profile/08303002126459343100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-5994273300762663442012-02-16T19:20:16.713+01:002012-02-16T19:20:16.713+01:00Vypada dobre, ale nebude moc sladky? Da se dat men...Vypada dobre, ale nebude moc sladky? Da se dat mene cukru?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-20048438254906923172012-02-16T14:09:55.924+01:002012-02-16T14:09:55.924+01:00janyany: dekuju moc :-)janyany: dekuju moc :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-45518000621020664852012-02-16T11:19:17.113+01:002012-02-16T11:19:17.113+01:00Vypadá to úžesně! Máš moc pěkný blog:)
Sleduji:)Vypadá to úžesně! Máš moc pěkný blog:)<br />Sleduji:)Janyanyhttps://www.blogger.com/profile/17542124211755149401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-4721996343043946662012-02-16T11:12:50.677+01:002012-02-16T11:12:50.677+01:00Madla: ja jsem uz na pecici seznam rezignovala - j...Madla: ja jsem uz na pecici seznam rezignovala - je toho moc :-)<br />anonymni: ta chut je takova vanilko-karamelova a hrozne dobra :-)<br />Ja pecu nekdy hodne, nekdy vubec a vzdycky se najde nekdo, kdo to sni... Kolegove v praci, kamaradi, rodice - pecu vetsinou do 20cm formy a to se sni ani nemrknu :) Bilky se daji mimo Pavlovu pouzit treba na nejakou beze roladu<br />Prihlasovani: bud mas nebo si vytvoris ucet google a prihlasujes se pod nim nebo z "komentovat jako" vyberes "nazev/adresa URL" a tam jen vepises tu prezdivku do kolonky nazev a URL nechas prazdne<br />Libre: pokud daruji dort v krabici, davam ho bez talire, jen s takovou tou dortovou "krajkou", co se prodava v papirnictvi. Pokud je dort tezsi, doporucuji neco takoveho: http://fialapraha.cz/eshop/cukrarske_pomucky/18_papirovy_program/podlozky_dortove_bily_karton (dela se to i zlate, stribrne, tenke, tluste...)<br />Claire/ Alfred: dekuju mockratChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-77025012038375176542012-02-16T10:13:28.668+01:002012-02-16T10:13:28.668+01:00Co třeba z těch bílků udělat maé jednporcové Pavlo...Co třeba z těch bílků udělat maé jednporcové Pavlovy? Nebo jednoduše pusinky? S pečením to mám stejně, de fcto každý den peču (ne jenom sladké, ale i chleba, rohlíky,bagety) a tak si vždycky řeknu, že když už je v troubě chleba, tak tam po něm přihodím ještě něco sladkýho, ale kdo to má furt jíst :-) Rozšiřte si okruh pojídačů, já našla vděčný odbyt ve tchyni a tchánovi, kterým tak každý den nosím nějaké výslužky :-)Madlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-81513165813243412872012-02-16T09:04:49.180+01:002012-02-16T09:04:49.180+01:00Vypadá to parádně! :) hm.. máš krásné fotky :)Vypadá to parádně! :) hm.. máš krásné fotky :)Claire Horákováhttps://www.blogger.com/profile/15739409131962337067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-65562022576457677392012-02-16T02:00:58.987+01:002012-02-16T02:00:58.987+01:00Mě by zajímalo, jak transportujete dorty když ho p...Mě by zajímalo, jak transportujete dorty když ho předáváte někomu trochu víc cizímu než je třeba maminka která vám talíř vrátí umytý a do druhého dne..? Čím dál víc kamarádů mě přemlouvá ať jim upeču dort, ale vzhledem k mojí i jejich zaměstnanosti a tomu jak často se vídáme, si říkám, že kdybych každému dort předala v krabici i s talířem, nebudeme mít za chvíli doma na čem jíst.. Neprodávají se náhodou nějaké "jednorázové" servírovací podnosy? Díky :)Librehttps://www.blogger.com/profile/05279567914078506726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-83746482761173563032012-02-15T16:54:00.296+01:002012-02-15T16:54:00.296+01:00Už si píšu ingredience:-) Vypadá to zajímavě, těch...Už si píšu ingredience:-) Vypadá to zajímavě, těch surovin je tam ale tolik, že nějak nejsem s to předem aspoň odhadnout chuť té náplně:-)<br />Potřebovala bych teda spíš recepty na nějaké hubnoucí nekalorické koláče (ano, je to volovina, já vím:-) Ale já jak vidím nějaký zajímavý recept, tak to musím zkusit:-) Ve výsledky máme doma tak dvakrát týdně napečeno. Už jsem přemýšlela o polovičních formách nebo o podomním prodeji, jak je nějaké sladké doma, furt aby to jeden jedl:-) Nemluvě o tom, že to leze i do peněz a podomní prodej by to aspoň částečně kompenzoval:-D<br />Jo a co se zbylými bílky? Nedávno jsem vyplácala asi 1O na zmršené makronky a na další nebudu mít nějakou dobu sílu:-)<br />Napsala bych to i jako neanonym, ale nějak jsem zmatená z toho, jak to udělat. Chci jen používat nějakou přezdívku, jak na to? Díky:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-61558588649471486662012-02-15T16:17:16.712+01:002012-02-15T16:17:16.712+01:00Tak tohle je peklo teda! Jsem stižena akutní chutí...Tak tohle je peklo teda! Jsem stižena akutní chutí na sladké a ty tady představuješ takovou dobortu! Dala bych si verzi s ořechy, bo ty mě straší už snad i ve snu :-)<br />Můj pečící seznam (je teda jen v mé choré mysli) se díky toobě nesnesitelně natahuje, to se dělá, takhle někoho mučit? Jdu udělat těsto na tvarohové koláčky-bochánky, tentokrát je udělám s brusinkovou náplní, ať mám po tvém sladkém svádění taky něco na zub :-)Madlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-52776857454640506262012-02-15T15:22:06.038+01:002012-02-15T15:22:06.038+01:00Misa: jasne, zrovna na me tam cekaji :-D
Martina: ...Misa: jasne, zrovna na me tam cekaji :-D<br />Martina: jsem hrozna, priznavam se (a hruskovej tatin bych si dala...)<br />Klara: diky, jsem rada, ze ti chutnalo... BTW tyhle fotky byly peklo - crack pie neni zrovna dvakrat fotogenickej :-) Do uceni te klidne vezmu, ale radsi bych udelala nejakou akci s Cuketkou a Kytkou (sama si netroufam...)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-88674405477724573232012-02-15T10:58:07.866+01:002012-02-15T10:58:07.866+01:00Já preferuju verzi s ořechy a sladkost mi zřejme n...Já preferuju verzi s ořechy a sladkost mi zřejme nevadí, protože oba vzorky byly boží! BTW: pěkné fotky, vezmeš mě do učení, když ti pomůžu s pečením a počkám si na svůj dort :)?Kačka Žvýkačkahttps://www.blogger.com/profile/16039360155493826173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-71431696802106435472012-02-15T10:55:08.196+01:002012-02-15T10:55:08.196+01:00sakra ty mi dáváš, ještě se nedojedl hruškový tart...sakra ty mi dáváš, ještě se nedojedl hruškový tarte tatin a teď tohle:-)Martina Pavlíkováhttps://www.blogger.com/profile/15098338984621307568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-72201540524950035022012-02-15T10:41:05.931+01:002012-02-15T10:41:05.931+01:00Další výzva? Přihlas se do Milkbaru na stáž :)Další výzva? Přihlas se do Milkbaru na stáž :)Michalahttp://www.rikamja.cznoreply@blogger.com