tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post1977032246155274622..comments2024-03-18T11:05:57.288+01:00Comments on CHEZ LUCIE: Savarin - Výzva The Daring Bakers'Chez Luciehttp://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-38670501676219233152016-03-25T08:30:21.388+01:002016-03-25T08:30:21.388+01:00i propána, koukám, že jste právě tak protivná jak ...i propána, koukám, že jste právě tak protivná jak vypadáte :) . JanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-85885726815594842912014-05-16T14:54:25.865+02:002014-05-16T14:54:25.865+02:00Joseph... Joseph... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-5750639732864991702014-05-15T13:01:27.276+02:002014-05-15T13:01:27.276+02:00Verim, ze je to chutny kolac a ze to bylo spatnym ...Verim, ze je to chutny kolac a ze to bylo spatnym receptem. Vy se priste zkuste podepsat, kdyz me chcete poucovat. Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-16468390747111554462014-05-13T11:01:08.363+02:002014-05-13T11:01:08.363+02:00Sorry, nechcem Vás uraziť, ale asi ste mali veľmi,...Sorry, nechcem Vás uraziť, ale asi ste mali veľmi, veľmi, veľmi špatný recept na Savariny. Zrovna som ich mal minulý týždeň v Rumunsku (preto hľadám aj recept), kde je to pomerne bežný zákusok, ale ten popis, čo ste sem hodili, je urážkou tohto koláča. Skúste prosím nezvaľovať špatný recept a to, že Vám to nevyšlo, na to, že je to hnusný koláč. Je to fantastický koláč. Len ho treba vedieť spraviť. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-33492332395598802492013-05-13T15:57:48.158+02:002013-05-13T15:57:48.158+02:00Amelia: diky... Bohuzel jen naoko Amelia: diky... Bohuzel jen naoko Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-59609712134638828412013-05-10T16:08:19.485+02:002013-05-10T16:08:19.485+02:00Ale naoko vypadá dobře.Ale naoko vypadá dobře.Ameliehttps://www.blogger.com/profile/04340347817133909475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-52414220686035442542013-05-10T11:08:26.874+02:002013-05-10T11:08:26.874+02:00anonymni: nojo, skoda
Nika: mozna, ze babovkova fo...anonymni: nojo, skoda<br />Nika: mozna, ze babovkova forma je na to pitoma a chce to neco nizsiho a sirsiho, aby se sirup dostal do stredu... <br />Petra: neodkrojila, ale jak se Savarin namacel a pak se polozil na tu vypouklinu, tak ona se splacla... Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-38354892484514000392013-05-06T14:28:42.275+02:002013-05-06T14:28:42.275+02:00Ten spodek jsi odkrojila, nebo splaskl? Na talíři ...Ten spodek jsi odkrojila, nebo splaskl? Na talíři vypadá bábovka rovně, nikoli na půlkouli stojící. Petra Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-24489638156385400022013-05-05T00:13:14.542+02:002013-05-05T00:13:14.542+02:00Ahoj, zkusila jsem sirup udělat mátový a polevu s ...Ahoj, zkusila jsem sirup udělat mátový a polevu s čokoládovým krémem ... takový after eight savarin...a byl prostě takový zvláštní...nemohu říci, že by mi vysloveně nechutnal, ale příště si tu práci asi ušetřím. I když velkou mísu na namáčení mám, stejně tak se nedostal sirup do středu těsta. Nikola Mrázováhttps://www.blogger.com/profile/00038382018909995770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-37429497803568307742013-05-04T19:24:22.022+02:002013-05-04T19:24:22.022+02:00Recept na Savarin mám v několika verzích ze starší...Recept na Savarin mám v několika verzích ze starších francouzských kuchařek a je úplně jiný. Hlavně těsto musí být mnohem jemnější, dává se více tuku, ne voda ale tučná smetana, až 8 žloutků a už vůbec ne chlebová mouka, ale jemná hladká. A sirup vždy s alkoholem (ovocná pálenka nebo rum).Výsledkem je mnohem jemnější pečivo, které lépe nasákne sirup.Podávat lze i se zmrzlinou.Nedivím se, že vás tento zde publikovaný recept zklamalAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-76058931865035781942013-05-03T16:38:50.664+02:002013-05-03T16:38:50.664+02:00Karoleena: taky nevim, kde je chyba a bylo mi to d...Karoleena: taky nevim, kde je chyba a bylo mi to dost lito... Tento mesic vypada o moc lepe :-)<br />Barbara: ja myslim, ze jsem udelala asi chybu pri tom maceni, recept zadnou zjevnou chybu nema... Chjo :/<br />natalia: thank you...<br />Terezka: no, nejen v ceskem... Koukala jsem, ze i nekteri ostatni clenove meli stejny problem... <br />Tereeze: hihi, karamel zachrani skoro vsechno ;-) Mnam<br />Kate: dekuju - je videt, ze fotky lzou, nebot Savarin nebyl ani vizualne prilis lakavy<br />Lenka: no, to tedy :-DChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-42665146514747366992013-05-02T09:33:47.050+02:002013-05-02T09:33:47.050+02:00Souhlasím!Souhlasím!ffhttps://www.blogger.com/profile/05137752148680570185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-46324665389543799132013-05-01T11:10:58.092+02:002013-05-01T11:10:58.092+02:00To byl hnus, velebnosti!To byl hnus, velebnosti!Lenka B.https://www.blogger.com/profile/17479321618553763470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-19243588012972221782013-05-01T10:29:39.699+02:002013-05-01T10:29:39.699+02:00Mě to taky připomělo Rum babu (kterou tedy popravd...Mě to taky připomělo Rum babu (kterou tedy popravdě znám jenom díky tomu, že byla v Great british bake off). Každopádně, alespoň to krásně vypadá :)Katehttps://www.blogger.com/profile/01371586309247126617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-8792455788106474602013-05-01T08:30:19.672+02:002013-05-01T08:30:19.672+02:00Tak já byla zpočátku nešťastná, že jsem toho sirup...Tak já byla zpočátku nešťastná, že jsem toho sirupu udělala málo, ale jak to tak vidím, tak to bylo jedině dobře. Savarin jsem měla suchý, takže jsem sirup udělala znovu a každou jednotlivou porci znovu polila a moc to všem chutnalo, i když je fakt že samotná buchta teda není nic moc. A taky se mi fakt docela povedl ten pomerančovo-karamelový sirup, takže možná to všem chutnalo i proto, že polito tímto sirupem by se dalo sníst cokoliv :-) Za sebe jsem s výzvou tedy docela spokojená, ale je fakt, že tenhle recept rozhodně opakovat nebudu. Btw: moc se mi líbí, že se s tím nemažeš a na rovinu napíšeš, co si myslíš, já s tím trochu bojuju a mám tendenci všechno chválit, když vím, jakou si s tím ostatní dali práci. Tereezehttps://www.blogger.com/profile/09796369367690809823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-75072746860261341242013-05-01T08:26:35.834+02:002013-05-01T08:26:35.834+02:00Tak vidím, že jsme se tak nějak skutečně tady u ná...Tak vidím, že jsme se tak nějak skutečně tady u nás, v českém rybníčku shodly :)<br />S tím alkoholem to nebude od věci, Dáša pod mým článkem psala, jak dělala čokoládový s pomerančem a dává rum. A Dáša ví :) Ale jak jsem psala, já už mu šanci napodruhé určitě nedám.Terezkahttps://www.blogger.com/profile/02160497130047970430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-65535070664211724702013-05-01T08:16:01.483+02:002013-05-01T08:16:01.483+02:00Wow ! Beautiful !!!Wow ! Beautiful !!!nataliahttps://www.blogger.com/profile/04856412100548643699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-70893893438967359462013-05-01T07:28:58.707+02:002013-05-01T07:28:58.707+02:00Já jsem se naštěstí vyhnula základního receptu- pr...Já jsem se naštěstí vyhnula základního receptu- prostě se mi nelíbil. Udělala jsem ho podle Pierra a výsledek mě docela překvapil, sice jsem z něj moc neochutnala, ale byl docela dobrý... No ne že by to tentokrát byla nějaká pecka ale :DBarborahttps://www.blogger.com/profile/08570541909702402856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-42032574074068483292013-05-01T00:58:16.564+02:002013-05-01T00:58:16.564+02:00Chjo, tak nevím, na jednu stranu jsem s výsledky d...Chjo, tak nevím, na jednu stranu jsem s výsledky dubnové výzvy sobecky spokojená - nemám teď kvůli bakalářce a státnicím čas vůbec na nic a byla jsem přesvědčená, že jako naschvál určitě prošvihnu nějakou superúžasnou výzvu, takže se mi ta všeobecná rozmrzelost českých DBs hodí do krámu. :) Ale když píšeš, jakou si s tím Natalia dala práci, tak je mi to fakt líto, zajímalo by mě, kde se stala chyba, jestli by to s tím alkoholem fakt bylo o něco lepší, nebo je ten recept prostě nanic už od základu... Ale stejně je super, žes to i přes to zklamání dokončila a sepsala. karoleenahhttps://www.blogger.com/profile/16556716628755617488noreply@blogger.com