tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post1812735411669144251..comments2024-03-21T15:50:14.860+01:00Comments on CHEZ LUCIE: Sušenky s arašídovým máslemChez Luciehttp://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-54328254201028986082015-11-22T21:55:03.532+01:002015-11-22T21:55:03.532+01:00Kolem tohoto receptu kroužím už dlouho, myslíte že...Kolem tohoto receptu kroužím už dlouho, myslíte že bych mohla sušenky orazítkovat? A proč se dělají ty rýhy vidličkou?Pájanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-12947680715340095832015-11-06T15:51:00.982+01:002015-11-06T15:51:00.982+01:00to ja nevim ;) Jak mam odhadnout, co je "pome...to ja nevim ;) Jak mam odhadnout, co je "pomerne dost slane"... Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-74289268410844438222015-05-03T14:54:37.310+02:002015-05-03T14:54:37.310+02:00vadilo by kdyby to arašídové máslo bylo poměrně do...vadilo by kdyby to arašídové máslo bylo poměrně dost slané??Lucihttps://www.blogger.com/profile/11336653834689819978noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-24468046883299438422013-03-29T11:52:33.936+01:002013-03-29T11:52:33.936+01:00Aneta: je to mor :-DAneta: je to mor :-DChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-52618786774892589782013-03-28T11:12:58.663+01:002013-03-28T11:12:58.663+01:00Arašídové máslo je moje slabost, kor v kombinaci s...Arašídové máslo je moje slabost, kor v kombinaci s čokoládou. To se pak musím hlídat, aby ze mě nebyla pěkná kulička. Recept musím vyzkoušet, mám na ně chuť, jen je vidím na obrázku :) Aneta Nethihttps://www.blogger.com/profile/08503798366482050286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-20855133232749076252012-12-06T12:36:57.878+01:002012-12-06T12:36:57.878+01:00je tim myslen svetly trtinovyje tim myslen svetly trtinovyChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-16328372226433668312012-12-06T12:36:29.019+01:002012-12-06T12:36:29.019+01:00nevzpomina si, ktere maslo jsem mela do tohoto rec...nevzpomina si, ktere maslo jsem mela do tohoto receptu, ale urcite bylo bud z M&S a nebo z Lidlu. Obe kupuju a vyhovuji mi. <br />Hezky vanocni cas i vamChez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-88037882355983909912012-12-03T18:08:22.839+01:002012-12-03T18:08:22.839+01:00Lucie, dotaz k ingrediencim: svetly prirodni cukr,...Lucie, dotaz k ingrediencim: svetly prirodni cukr, to asi není ani trtinovy ani krupice - co to je a kde to sezenu :-)? Dekuji.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-57933724203186432092012-12-03T17:55:43.434+01:002012-12-03T17:55:43.434+01:00Arasidove maslo jsem se naucila jist v Anglii, tam...Arasidove maslo jsem se naucila jist v Anglii, tam celkem bezna vec, u nas bylo tehdy skoro nedostupne. Ted vetsinou kupuju peanut butter v bio obchodech. <br />Mam dotaz, jakou mate zkusenost s tim z M&S, pouzila jste ho i v tomto receptu?<br />Uz ho mam v oblibenych a brzy vyzkousim, ;-). <br />Preji hezky cas predvanocni, :-). LivieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-52879582578714671552012-10-02T22:20:51.186+02:002012-10-02T22:20:51.186+02:00ko.ko: to netusim, nezkousela jsem a nevim, jakou ...ko.ko: to netusim, nezkousela jsem a nevim, jakou to ma konzistenci. Kazdopadne to pak uz nebudou arasidove susenky ;-) Arasidove maslo bylo hladke, bez prichute (jestli je slazene nebo ne, to fakt netusim, ale maji ho v M&S nebo i v Lidlu)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-25331818400682715862012-09-27T21:53:20.999+02:002012-09-27T21:53:20.999+02:00Myslite, ze by se to arasidove maslo dalo nahradit...Myslite, ze by se to arasidove maslo dalo nahradit za sezamovou pastu s medem? Ja jsem to koupila a vubec nevim co s tim. A to aras. maslo ma byt slazene nebo bez prichuti? dikyko.konoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-68184054203576088812012-02-01T22:53:00.611+01:002012-02-01T22:53:00.611+01:00Dovedu pochopit, ze tu prvni vydala ve spechu, pro...Dovedu pochopit, ze tu prvni vydala ve spechu, protoze to chtela stihnout do Vanoc a dalsi rok uz by si ji nikdo nepamatoval... Ale ze i ta druha je naprd, tak to uz je fakt hloupy... Pripada mi to, jako kdyby jen (spatne) okopirovala klasicke recepty z internetu; neni v tom zadna invence, nic proc by tu knihu clovek mel chtit... S tim, ze v domaci knihovne chci jen knizky, co za neco stoji, nemuzu nez souhlasit (a wishlist na bookdepository radeji nemam)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-5317997361292589362012-02-01T12:38:12.814+01:002012-02-01T12:38:12.814+01:00Jojo. Muj "vtipalek" to myslel dobre, a ...Jojo. Muj "vtipalek" to myslel dobre, a nektere recepty se mi i libily (jeji orechovy chleb bude mozna davno ztracenym receptem manzelovy babicky). Ale pochybnosti jsem mela vic nez dost (nekdy u rozpisu surovin, jindy u nejasne popsaneho postupu) a pak jsem na netu cetla i ruzna upozorneni na chyby od dalsich lidi. (Na jejim webu ted uverejnili nekolik oprav.) A rozciluje me jeji vyraz "tartelky"!!! :) Skoda, no, asi to vydavali ve spechu, jinak si to neumim vysvetlit, s trochou korektorskych uprav to mohlo dopadnout mnohem lip. Je to knizka, kterou si pujcim, prolistuju, a urcite najdu neco hezkeho - je pravda, ze i v te nejhorsi kucharce obvykle najdu alespon jednu vec, pro kterou stalo za to tu knihu vzit do ruky. Ale doma v knihovne, ktera neni nafukovaci, chci proste mit jen knizky, ktere jsou mi opravdu mile a ktere si ctu vecer na dobrou noc (od Vanoc je mym kazdovecernim ritualem Kniha o zidovske kuchyni od Claudie Rodenove, uz jsem skoro na konci a bude mi to chybet:) Mam ale rada treba i humor Davida Lebovitze (doporucuju Ready for Dessert). Na bookdepository mam nekolikastrankovy wishlist:)Rodina na zaklade meho rostouciho mnozstvi literatury o jidle usoudila, ze "sbiram kucharky" - je tezke jim vysvetlit, ze zdaleka ne vsechny. A nekdy se seknu i sama.yannkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-66834880912501842702012-01-31T20:00:09.398+01:002012-01-31T20:00:09.398+01:00Asi tusim... IF? Tu jeji prvni jsem ted dostala od...Asi tusim... IF? Tu jeji prvni jsem ted dostala od jednoho vtipalka a je to fakt peklo :-/Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-16504842609435469172012-01-31T09:58:16.146+01:002012-01-31T09:58:16.146+01:00No nerada delam spatnou reklamu, a predesilam ze i...No nerada delam spatnou reklamu, a predesilam ze i muj negativni nazor je subjektivni - byla to jedna cukrarka, co je momentalne v mode... uhodnes?:)yannkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-33610847435438615532012-01-29T19:09:16.232+01:002012-01-29T19:09:16.232+01:00vida - funguje to :-) Muzu se zeptat, jaka byla ta...vida - funguje to :-) Muzu se zeptat, jaka byla ta puvodni kucharka?Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-54412036538974561682012-01-28T19:13:47.540+01:002012-01-28T19:13:47.540+01:00(Tak na zkousku volim "Nazev/URL" - pove...(Tak na zkousku volim "Nazev/URL" - povede se?)<br />Presne tak, knizka je obalkou i fotkami tak trochu z roku jedna dva, ale recepty fajn - presny opak te krasne ale neprilis duveryhodne, za kterou jsem ji vymenila.yannkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-16071736744558534152012-01-27T23:33:38.138+01:002012-01-27T23:33:38.138+01:00ono to z pulky davky bohate staci ;-)
Ta knizka j...ono to z pulky davky bohate staci ;-)<br /><br />Ta knizka je bezva, sice foodstyling je trosku retro, ale jinak to si clovek uzpusobi, jak se mu chce...<br /><br />PS: ja moc nevim... mam ucet na google, takze jsem prihlasena a komentuju pod timhle uctem... Ale vim, ze kdyz zvolis "Nazev/Adresa URL", tak muzes pak do nazvu napsat cokoliv (treba yannka ;-))Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-37325706721839162732012-01-27T23:30:52.543+01:002012-01-27T23:30:52.543+01:00no vlastne jsme meli hoisin omacku, kvuli ktere js...no vlastne jsme meli hoisin omacku, kvuli ktere jsme to maslo kupovali a ta mi chutnala, takze bat se toho nebudu... diky :-)Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-56856520867791317322012-01-27T08:39:17.950+01:002012-01-27T08:39:17.950+01:00Hmm, tak jsem zajásala, že využiju pikslu burákové...Hmm, tak jsem zajásala, že využiju pikslu burákového másla z MS, která má přesně 340g a která se blíží konci životnosti. Co s ním taky jiného, že, přece ho nebudu jíst jen tak, říkala jsem si. Otevřela jsem, ochutnala... a sušenky - jestli budou - budou muset být z půl dávky:) <br /><br />Mimochodem, chtěla jsem Ti moc poděkovat za doporučení knížky od Pavlíny Berzsiové zde na blogu - nebýt toho, asi by mě nezlákala. Po Vánocích jsem ale potřebovala vyměnit nevhodný dárek a volba padla právě na tuhle knížku. Po prvním prolistování v ní mám asi 20 záložek a o víkendu se chystám na křehký koláč s ořechovou náplní:)<br /><br />Pořád nevím, jak tu nebýt "anonymní", žádný z těch nabízených profilů asi nemám...<br /><br />yannkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-77492945772966715482012-01-26T17:27:33.916+01:002012-01-26T17:27:33.916+01:00Není to nic nepředstavitelnýho, zkus to někdy:) Pr...Není to nic nepředstavitelnýho, zkus to někdy:) Prostě takový zhutnění/zahuštění různých kari nebo jak to říct. Je to dobrý, akorát to pak ztrácí na lehkosti (s velkým uf se odvalit na gauč). A pak teda s láskou vzpomínám na kuřecí satay s arašídovou omáčkou, takova klasika podávaná takhle nějak http://www.allhealthyrecipes.net/thai-chicken-satay-recipe/.maskrtnica-farfallahttp://www.maskrtnica.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-76715383449090457522012-01-23T22:10:23.691+01:002012-01-23T22:10:23.691+01:00Zatim jsem ho zkousela jen v tech susenkach a neja...Zatim jsem ho zkousela jen v tech susenkach a nejak si to jinak nedovedu vubec predstavit...Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-42431783730829003912012-01-23T22:08:23.575+01:002012-01-23T22:08:23.575+01:00:-D Tohle mam ja s cokoladou...:-D Tohle mam ja s cokoladou...Chez Luciehttps://www.blogger.com/profile/16683723560727152281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-86899885636251001342012-01-23T12:03:00.985+01:002012-01-23T12:03:00.985+01:00Mně samotné (na chlebu) nechutná, ale je skvělé ja...Mně samotné (na chlebu) nechutná, ale je skvělé jako zahušťovadlo/obohacení různých soté, pak mi i celkem chutná. A v cukroví taky:)farfallahttp://www.maskrtnica.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754061246580824461.post-20992141582958052772012-01-22T23:36:56.170+01:002012-01-22T23:36:56.170+01:00Tak to by byla moje smrt..Arašídové máslo nekupuju...Tak to by byla moje smrt..Arašídové máslo nekupuju, protože se nechci vystavovat předem prohrané zkoušce vůle - půl skleničky bych snědla po lžičkách, pak by mi bylo zle od žaludku i "od svědomí". Tyhle sušenky by byly trhák! Ale odpustím si je stejně jako to máslo samotné, vy už jste všichni krásně zhubli, mě to teprv čeká. <br />btw mě nejíc chutná to americké, tedy doslazované, nejnezdravější..Dvnoreply@blogger.com